Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015: «Ρωγμές σε κλειστά συστήματα»Tην Τρίτη 24/03/2015, μία μοναδική βραδιά για την παρουσίαση της έντυπης έκδοσης του πρώτου τεύχους της «Αντλίας» στον χώρο Μπενσουσάν Χαν, της Θεσσαλονίκης!

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι μουσικοί:

Αδάμ Σιάγας [Μ.Α.Τ.Ε.] // live electronics

Θεόδωρος Κουμαρτζής + Σωκράτης Βότσκος [Reggetiko Project] // Μπαγλαμάς-Μελόντικα-Σαξόφωνο

Πάνος Παπάζογλου + Nikos Bj [Terra Mono] // Ντραμς-Μπάσο- Ηλ. κιθάρα

Nik Tourbis [κρούση] // κρουστά

NobodyJay // ντραμς

Θανάσης Καρυπίδης// Βιολί

Totsouko//

+Guests
Η εκδήλωση θα ανοίξει τις πόρτες της στο κοινό στις έξι [18:00] και θα έχετε την δυνατότητα να τριγυρίσετε τα δωμάτια του Μπενσουσάν που θα φιλοξενούν το κάθε ένα και από μία διαφορετική εγκατάσταση.

Από τις έξι [18:00] θα έχουμε:

Tην Κατερίνα Μπακαλιού, που θα παρουσιάσει την εικαστική εγκατάσταση: Εγκλωβισμός σε 2 Διαστάσεις.

Τον ζωγράφο Χρήστο Αλαβέρα, που θα παρουσιάσει τμήμα της δουλειάς του.

Την mini έκθεση φωτογραφίας που θα φιλοξενήσει δουλειά των: Ιλεάνα Δερεμπούκα, Εύχαρις Λεοντοπούλου, Χέμη Μποζίνη, Αριάδνη Πεδιωτάκη, Αριστοτέλης Ψυρρόπουλος.


Tον μουσικό και visual artist Δημήτρη Αδάμ από το AnotherFineProject, με οπτικούς αυτοσχεδιασμούς.

Την Ελευθερία Ούπαλα με την ηχητική εγκατάσταση “Ενθάδε κείται ο ανθρωπάκος μου” βασισμένη στο κείμενο “Ελεύθερο Νοήματος” του Serotonin Addicted.

Τις εικαστικούς Μαρία Αλβανού και Καραγιάννη Άννα που θα συμμετέχουν με την live performance ζωγραφικής «ENOTHTA//ύλη και πνεύμα»:
Ένα παιχνίδι του ορατού και μη ορατού, αντικειμένου-υποκειμένου. Στο βιβλίο της Delia S. Guzman ''Παιχνίδια Στον Καθρέφτη'' σε ένα από τα φιλοσοφικά της δοκίμια περιγράφει την έννοια της 'Ενότητας'. Η 'Ενότητα' καθορίζει ένα σύνολο το οποίο μπορεί να είναι οτιδήποτε πράγματα, ιδέες εικόνες σε πνευματικό ή κοσμικό επίπεδο. Η πνευματική ενότητα είναι αυτή που λειτουργεί έντονα η συνείδηση που θέλει να φτάσει το 'Υψηλό' ενώ από την άλλη η κοσμική ενότητα καθορίζεται από τα παιχνίδια του φωτός και ότι προέρχεται από την ύλη αυτή καθεαυτή. Η συνείδηση βρίσκεται σε μια ενδιάμεση κατάσταση στον κόσμο του πνεύματος και ταλαντεύεται μεταξύ του ανώτερου κόσμου και του πυκνού κόσμου της ύλης. Το μοντέλο είναι το αντικείμενο που έχει την ιδιότητα να διαιρεθεί και να πάρει πολλές μορφές όπως η ψυχή με σκοπό την ένωσή της με το ''θείο''.

Από τις οχτώ [20:00] και μετά, θα ξεκινήσουν και οι μουσικοί της βραδιάς με έναν μοναδικό πολυσυλλεκτικό μουσικό αυτοσχεδιασμό [jamming] που θα κρατήσει μέχρι τελικής πτώσης!

Παράλληλα, και μαζί με τους μουσικούς, θα γίνονται απαγγελίες από τους φίλους και τα μέλη της «Αντλίας».

Το 1ο τεύχος της «Αντλίας» θα διατίθεται στην εκδήλωση προς 3 ευρώ.

Είσοδος 2 ευρώ, για την κάλυψη των εξόδων της εκδήλωσης και την ενίσχυση του εγχειρήματος της «Αντλίας».

Στο μπαρ του χώρου θα διετίθεται κρασί και μπύρες.

Με την υποστήριξη του EntropiaRadio www.entropiaradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου